بهترین روش پخت مربای کیوی

بهترین روش پخت مربای کیوی

مربای کیوی‌ Kiwi jam
مواد لازیم :
به ازای یک کیلو کیوی ۸۰۰ تا یک کیلو گرم شکر اضافه کنید .
کیوی ها رو ابتدا به شکل دلخواهتون برش بزنید و داخل قابلمه بچینید و رویش شکر بریزید .سپس به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرارش بدید تا شکرش آب بندازد .
روی شعله گاز قرار دهید .اوایل پخت شعله بالا باشد تا به جوش بیاید و کف‌ رویش را بگیرید .
یک ساعت با شعله خیلی کم با قل های ریز بجوشد .
تا مربا جا بیفتد . نیاز به هیچ طعم دهنده ای نیست اما میتوانید مقداری وانیل هم اضافه کنید .
ترجیحا کیوی ها رسیده باشند ولی نرم نباشند .چون زمان پخت له میشوند .در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.
نوش جانتون.

‏Ingredients:
‏For one kilo of kiwi, add 800 to one kilo of sugar.
‏First, cut the kiwis into the shape you like and place them in a pot and pour sugar on them. Then put them in the refrigerator for 24 hours so that the sugar can dissolve.
‏Place them on the gas stove. At the beginning of cooking, the flame should be high so that it boils and the foam on top is removed.
‏Boil for one hour on a very low flame with small spoons.
‏Until the jam sets. No flavoring is needed, but you can add some vanilla.
‏Preferably, the kiwis should be ripe but not soft. Because they will be crushed during cooking. Store in a closed container in the refrigerator.
‏Enjoy.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *