طرز تهیه ترشی لیته مشهدی | سالاد زمستانی | ترشی آب گوجه

طرز تهیه ترشی لیته مشهدی | سالاد زمستانی | ترشی آب گوجه

مواد لازم
گل کلم ۱ عدد
هویج ۴ عدد
کلم سفید ۱/۴
کلم قرمز ۱/۴
فلفل تند۶ عدد
سیر ۱ بوته
گوجه فرنگی ۵ کیلو
جعفری و گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم
سرکه ۱ لیوان
سیاه دانه،زردچوبه،تخم گشنیز به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
حتما تمام مواد خرد شده را روی پارچه پهن کنید بگذارید کاملا خشک بشه نباید خیس یا رطوبت داشته باشه وگرنه ترشی کپک میزنم وخراب میشه .حتما گوجه فرنگی ها را بگذارید پخته بشه بعد از خنک شدن از صافی عبور بدید تا پوره یکدست ودانه های گوجه وپوسته کاملا گرفته بشه حواستون باشه ظرفی که گوجه را صاف میکنید کاملا خشک باشه .
اگر از سبزی تازه استفاده میکنید سبزی ها را بعد از شستن بگذارید کاملا خشک بشه بعد خرد کنید استفاده کنید.
ترشی آماده شده را در ظرف تمیز و خشک بریزید در جای خنک نگهداری کنید.
.بهتره ترشی را در ظرف های کوچکتر بریزید هر ظرف که تمام شد ظرف بعدی را باز کنید چون وقتی سر ظرف باز میشه هوا میخوره باعث میشه ترشی کپک بزنه پس بهتره ظرف های ترشی کوچک تر باشه زود تر تمام بشه بعد ظرف دیگری را استفاده کنید

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *