جوجه کباب رستورانی در خانه | جوجه ران مرغ با سیر و کره

جوجه کباب رستورانی در خانه | جوجه ران مرغ با سیر و کره

جوجه کبابی که با ران مرغ درست میشود همیشه نرم تر از کباب سینه مرغ است. ران مرغ بعد از کباب شدن بافتی انعطاف پذیر و ژله‌ای نسبت به سینه مرغ دارد و بعد از پخت خیلی خشک نمی‌شود.
میتوانید این کباب را در فر هم درست کنید.
دانستن این چند نکته برایتان مفید خواهد بود : پودر سیر و سیر تازه دو‌ تاثیر کاملا متفاوت دارند و هیچکدام را به جای دیگری نمی‌شود استفاده کرد و از هردو باید در این مرینیت استفاده کنید.
⭐️در مرینیت سیر و کره از جعفری یا گشنیز هم استفاده می‌کنند که در این دستور پخت که آموزش داده شده هیچ نیازی به آن‌ها نیست.
⭐️اگر زمان دارید از روز قبل مرغ را در مواد آغشته کنید و در یخچال بگذارید  و اگر زمان کافی نداشتید حداقل یکی دو ساعت زمان برای طعم دار شدن مرغ به آن بدهید.
⭐️بعد از اینکه کره را از روی حرارت برداشتید کمی صبر کنید تا از داغی آن کم‌شود و بعد به ران مرغ اضافه کنید.
⭐️اگر از تابه چدن یا تابه استفاده میکنید میتوانید از سیخ‌های چوبی یا بامبو استفاده کنید و اگر در منقل یا روی شعله یا در فر میپزید از سیخ‌های فلزی.
⭐️برای پخت در فر شعله یا المنت بالا را روشن کنید و دما را بالای دویست درجه بگذارید صبر کنید تا فر کاملا داغ شود و جوجه‌ها را روی توری یا سینی بگذارید و بعد از اینکه سطح آن تغییر رنگ داد برگردانید و اجازه دهید سطح دیگر بپزد.
⭐️پایین بودن بیش از حد دما و طولانی شدن پخت باعث تبخیر زیاد آب در بافت گوشت میشود و در نتیجه کباب سفت خواهد شد.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *