کدوم روش نرم کردن گوشت بهترینه؟ مقایسه ۶ روش متفاوت روی راسته گوساله!
تو این ویدیو یک کیلو راسته گوساله رو با ۶ روش مختلف آماده کردم تا ببینیم کدومش برای چنجه خوشمزهتر و نرمتر درمیاد! از جوش شیرین و گوجه فرنگی گرفته تا درای براین، روغن زیتون و حتی بیاتکردن خشک (Dry Age). با هم بررسی میکنیم که این روشها چطور روی بافت، طعم و رنگ گوشت تأثیر میذارن.
همزمان درباره خواص جوش شیرین، تاثیر اسیدهای طبیعی مثل گوجه، و اشتباه رایج درباره نمک زدن گوشت صحبت میکنم. و در پایان، نتیجه همه این روشها رو در یک تست نهایی مقایسه میکنیم.
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
اگر به پخت کباب حرفهای علاقهمندید و دنبال یادگیری تکنیکهای واقعی برای ترد شدن گوشت هستید، این ویدیو رو از دست ندید!
لایک، کامنت و سابسکرایب یادت نره، چون قراره کلی تست هیجانانگیز دیگه هم داشته باشیم!
.
.
.
.
.
#معراج
#چنجه
