گوشت رو با جوش شیرین نرم کردم | اشتباه یا کشف بزرگ؟

گوشت رو با جوش شیرین نرم کردم | اشتباه یا کشف بزرگ؟

کدوم روش نرم کردن گوشت بهترینه؟ مقایسه ۶ روش متفاوت روی راسته گوساله!

تو این ویدیو یک کیلو راسته گوساله رو با ۶ روش مختلف آماده کردم تا ببینیم کدومش برای چنجه خوشمزه‌تر و نرم‌تر درمیاد! از جوش شیرین و گوجه فرنگی گرفته تا درای براین، روغن زیتون و حتی بیات‌کردن خشک (Dry Age). با هم بررسی می‌کنیم که این روش‌ها چطور روی بافت، طعم و رنگ گوشت تأثیر می‌ذارن.

همزمان درباره خواص جوش شیرین، تاثیر اسیدهای طبیعی مثل گوجه، و اشتباه رایج درباره نمک زدن گوشت صحبت می‌کنم. و در پایان، نتیجه همه این روش‌ها رو در یک تست نهایی مقایسه می‌کنیم.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگر به پخت کباب حرفه‌ای علاقه‌مندید و دنبال یادگیری تکنیک‌های واقعی برای ترد شدن گوشت هستید، این ویدیو رو از دست ندید!

لایک، کامنت و سابسکرایب یادت نره، چون قراره کلی تست هیجان‌انگیز دیگه هم داشته باشیم!
.
.
.
.
.
#معراج
#چنجه

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *