راز کوبیده بینقص در خانه! | همه چیز درباره گوشت، پیاز، ورز دادن و کباب کردن!
آیا تا حالا شده کوبیدهتون روی سیخ نَمونه یا اون نرمی و عطر کوبیدههای بیرون رو نداشته باشه؟ من با چندین روش مختلف این مشکل رو حل کردم و تو این ویدیو ۴ مرحلهی طلایی برای یه کوبیدهی ۶ دنگ رو بهتون میگم!
از انتخاب گوشت و چربی مناسب، میزان دقیق پیاز و ادویه، ورز دادن اصولی، تا راز سیخ گرفتن و کباب کردن روی زغال، همه رو اینجا یاد میگیری!
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
مواد لازم برای ۱ کیلو کوبیده:
۵۰۰ گرم قلوهگاه گوسفند
۵۰۰ گرم سردست گوساله (یا هر قسمت بدون چربی)
۲۵۰ گرم پیاز (آبگرفته تا ۷۰٪)
۱۲ گرم نمک (۳ قاشق چایخوری سرپر)
۲ گرم فلفل سیاه (نصف قاشق چایخوری)
مقدار کمی جوش شیرین(۱ تا ۲ گرم)
پس اگه میخوای یه کوبیده حرفهای تو خونه بزنی که حتی از بیرون هم بهتر باشه، این ویدیو رو از دست نده!
کوبیده درست کردی؟ نتیجه رو تو کامنتا بگو!
meraj mousavi
