“۳۰ روز گوشت رو تو کَره گذاشتم! فاجعه یا شاهکار؟!”

"۳۰ روز گوشت رو تو کَره گذاشتم! فاجعه یا شاهکار؟!"

“۳۰ روز گوشتو تو کره پوشوندم و گذاشتم تو یخچال! حالا وقتشه که ببینیم نتیجه‌ش چی شده… یه گوشت نرم و لذیذ داریم یا یه فاجعه‌ی مسموم‌کننده؟! توی این ویدیو همه چیزو درباره‌ی بیات کردن گوشت و اینکه چرا بعضی از قسمت‌ها رو باید چند روز نگه داشت، توضیح می‌دم. فکر می‌کنی این گوشت خوردنیه یا نه؟ تو کامنتا حدس بزن! “

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *