«اشتباه بزرگ در تهیه مرغ؛ یک عمر بوی زُهم، جای عطر زعفرون رو گرفت»

«اشتباه بزرگ در تهیه مرغ؛ یک عمر بوی زُهم، جای عطر زعفرون رو گرفت»

:«مرغ زعفرانی ایرانی، فقط یک غذا نیست؛ بلکه بخشی از تاریخ و هنر آشپزی ماست. اما چرا خیلی وقت‌ها این شاهکار ایرانی رو با یه اشتباه ساده خراب می‌کنیم؟ توی این ویدیو، هم دستور پخت یک مرغ زعفرانی بی‌نظیر رو یاد می‌گیرید و هم تمام اشتباهات رایج رو براتون توضیح می‌دم تا همیشه نتیجه عالی داشته باشید. از تکنیک‌های آماده‌سازی تا رازهای طلایی استفاده از زعفرون، این ویدیو رو از دست ندید.
لینک تحقیقاتی در مورد پخت مرغ و کاهش سطح آنتی بیوتیک در گوشت ماکیان از دانشگاه دامپزشکی سمنان

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *