طرز تهیه نان تافتون اصل و قدیمی روی سینی با بهترین کیفیت!

طرز تهیه نان تافتون اصل و قدیمی روی سینی با بهترین کیفیت!

طرز تهیه نان تافتون اصل و قدیمی روی سینی با بهترین کیفیت!
نان تافتون شباهت های زیادی به نان لواش داره و من قبلا بهتون نان لواش ماهیتابه ای رو آموزش داده بودم و تو این ویدیو هم آموزش نان تافتون خانگی رو با تمام نکات خواهید داشت.
البته با این دستور میتونید نون تافتون ماهیتابه ای هم بپزید یا مثل من نان تافتون روی سینی بپزید در هر صورت عالی میشه!
پخت این نان تافتون نیاز به ابزار خاصی نداره و شما با وسایل در دسترس توی خونه میتونید یه نان تافتون ماهیتابه ای بپزید.

‎موادلازم:
‎آرد: ۵۰۰ گرم (حدود ۴ پیمانه)
‎آب: ۲۵۰ تا ۳۵۰ میلی لیتر (تقریبی)
‎مخمر: ۱۰ گرم (یک قاشق غذاخوری سر پر)
‎شکر: ۱.ق.غ سرخالی
‎روغن جامد: ۳۰ گرم (۳ ق.غ سر خالی)
‎نمک: ۱.۲ ق.چ
‎زردچوبه: ۱.۴ق.چ

شما میتونید با اضافه کردن کنجد، سیاه دانه و… موقع باز کردن خمیر، نان تافتون کنجدی و یا… داشته باشید.
طرز تهیه نان تافتون خانگی نکات زیادی داری پس حتما ویدیو رو با دقت ببینید تا نتیجه عالی بشه!
نان لواش و نان تافتون دو تا نان ایرانی، با شباهت زیاد هستن ولی یکی نیستن پیشنهاد میکنم ویدیو طرز تهیه نان لواش تابه ای رو هم که قبلا تو کانال بارگزاری شده از لینک زیر ببینید
https://www.aparat.com/v/n62b17d

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

بخش بندی ویدیو:
‎00:00 توضیحات
‎01:10 توضیح درباره آرد مناسب نان تافتون خانگی
‎05:13 نحوه تست و فعال سازی خمیر مایه
‎08:13 طرز تهیه خمیر نان تافتون خانگی
‎11:05 نحوه ورز دادن خمیر نون تافتون و استراحت
‎14:10 توضیح درباره سینی مناسب و روش های پخت نان
‎16:10 نحوه تقسیم بندی و چانه گرفتن خمیر نان تافتون
‎18:15 نحوه پهن کردن خمیر نان تافتون با وردنه
‎19:37 مرحله پخت نان تافتون روی سینی
‎22:05 صحبت درباره پیج اینستاگرام، نتیجه نهایی و تست

ممنون میشم با لایک ویدیو و گذاشتن کامنت و همچنین به اشتراک گزاری ویدیو با دوستانتون از من حمایت کنید

‎میتونید از لینک یا سرچ آیدی های زیر منو توی بقیه شبکه های اجتمایی دنبال کنید و با من در ارتباط باشید(؛

لینک پیج اینستاگرام
https://instagram.com/CookingTimeWithAli
‎لینک کانال تلگرام
https://t.me/CookingTimeWithAli
‎لینک کانال یوتیوب
https://www.youtube.com/@CookingTimeWithAli1

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *