طرز خشك كردن شويد در خانه بدون زرد شدن
شويد خشك شده يكي از پرمصرف ترين سبزي ها در غذاهاست كه در سبزي پلو و شويد پلو و پلوهاي مخلوط استفاده مي شود. شويد منبع كلسيم است و در كاهش چربي خون موثر است. شويد را تميز بشوييد و ضد عفوني كنيد و اجازه دهيد آب اشافي آن خارج شود و در محبطي دور از نور خورشيد قرار دهيد تا خشك شود. علت زرد شدن شويد و سبزيجات قرار گرفتن در معرض نور خورشيد و دير خشك شدن شويد است. خدود ٦-٧ ساعت زير پنكه يا كولر قرار دهيد و بعد دو روز در محيط خانه دور از نور خورشيد قرار دهيد تا شويد خشك شود.
خوشحال ميشم اگر ويديو رو لايك كنيد و كانالمو سابسكرايب كنيد و زنگوله را بزنيد تا وقتي آموزش غذاهاي ديگه اي رو گذاشتم با خبر شويد.
لطفا تو كامنت سوالات و نظراتتون رو بهم بگين .من همه كامنتا رو ميخونم و اگر سوالي داشتين جواب ميدم.
–
#آشپزي #شويد #شويد_خشك #Iranianfood #persianfood
#cooking #cookingvideo #غذاي_سنتي #غذاي_خانگي #غذاي_مجلسي #غذاي_ايراني #غذاي_سالم #طعام #طعام_لذيذ
#ashpazi_irani #ashpazi #ashpaziirani #اشپزي_ايراني #اشپزي#آشپزي_ايراني_جديد
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
ك
