بیورینگ بادمجان
بیورینگ بادمجان با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی که ترکیب بادمجان سرخشده، مرغ نرم و سس غلیظش طعمی فوقالعاده داره
اگه دنبال یه غذای خاص و متفاوت هستی که هم ساده درست بشه و هم ظاهر شیکی داشته باشه، حتماً این دستور رو امتحان کن!
مواد اولیه کم، زمان پخت کوتاه و طعمی بینظیر
طرز تهیه گامبهگام رو ببین و با من درستش کن تا یه غذای حرفهای داشته باشی.
فراموش نکن لایک و سیو کنی تا بعداً راحتتر پیداش کنی!
مقدار
بادمجان متوسط ۲ عدد
سینه مرغ ۱۵۰ گرم
ماست چکیده (یا سس مایونز در بعضی نسخهها) ۴ قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه کمی
گردوی خردشده (اختیاری ولی خوشطعم) ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خشک یا سبزی معطر محلی (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
طرز تهیه:
1. مرغ را تفت بده:
مرغ را با پیاز، نمک، زردچوبه و سیر و فلفل تفت بده تا نرم شود.
2. بادمجانها را سرخ کن:
بادمجان را پوست بگیر، نمک بزن، بعد از ۱۵ دقیقه خشک کن و سرخ کن تا طلایی شود.
3. ترکیب مواد:
بادمجان لهشده + مرغ پخته + گردو+جعفری را با هم مخلوط کن.
کمی فلفل و نمک بزن.
5. افزودن ماست یا سس مایونز:
وقتی کمی خنک شد، ماست چکیده (یا ترکیب با مایونز) را اضافه کن و هم بزن تا یکدست شود.
6. سرو:
در ظرف بریز، رویش را با گردو و سیر داغ تزئین کن.
با نان تازه یا برنج عالی میشود
بعضیها در انتها کمی روغن داغ با نعنا خشک رویش میریزند تا عطر بیشتری بگیرد.
• بیورینگ را هم سرد و هم گرم میتوان سرو کرد.
#بیورینگ_بادمجان#بیورینگ_مرغ#غذای_ایرانی#دستور_غذا#آشپزی_آسان#آشپزی_خونه#غذای_خوشمزه#بادمجان
#مرغ#غذای_مجلس#آشپزی_خانگی
#طرز_تهیه_بیورینگ#غذاهای_سنتی#دستورپخت#غذاهای_ایرانی
#iranianfood#chickenrecipes
#eggplantrecipe#persianfood
#homemadecooking#easyrecipe
#foodlover
⸻
بیورینگ بادمجان با مرغ،
طرز تهیه بیورینگ بادمجان،
دستور بیورینگ مرغ و بادمجان،
غذای مجلسی با بادمجان،
غذای جدید با مرغ،
آشپزی ایرانی،
غذای خانگی خوشمزه،
طرز تهیه غذای ساده با بادمجان و مرغ،
بیورینگ بادمجان مجلسی،
آموزش آشپزی مرحله به مرحله.
