طرز تهیه کلم پلو با گوشت قل قلی

طرز تهیه کلم پلو  با گوشت قل قلی

مواد لازم برای تهیه کلم پلو 2 فنجان برنج 400 گرم کلم 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری ترخون خشک یا تازه در صورت تمایل 1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین در صورت تمایل نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم ابتدا کلم را می خوریم و با روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. تفت دادن کلم تفت دادن کلم بعد از تفت دادن، نصف لیوان آب به کلم اضافه کنید و در قابلمه قرار دهید تا کلم نرم شده و بپزد. حالا نصف پیاز داغ را با کمی روغن، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه تفت می دهیم تا رب سرخ و خام شود. تا زمانی که رب سرخ شود، کلم ها نیز پخته و نرم می شوند. وقتی آب کلم آبکش شد، مخلوط رب، بقیه پیاز داغ، ترخون و نمک را اضافه کنید. مخلوط کردن مواد مخلوط کردن مواد حالا همه مواد را با هم تفت می دهیم تا طعم ها به هم برسند و در صورت تمایل پودر دارچین را اضافه می کنیم. مواد تفت دادن مواد تفت دادن سس آماده شده را با برنج آبکش شده مخلوط کرده و نصف پیمانه آب به مخلوط برنج اضافه کنید تا برنج خوب بپزد. مخلوط خود را داخل قابلمه ای که کفش ها را به روغن انداخته ایم می ریزیم و می گذاریم بجوشد. کوفته ها را آماده می کنیم تا برنج پخته شود. برنج را بجوشانیم برنج را بجوشانیم حالا گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و آبکش شده و نمک و فلفل را خوب ورز می دهیم و چرخ می کنیم سپس گوشت ها را در ماهیتابه ای که کره ریختیم می گذاریم و در تابه را می بندیم تا آب گوشت ها گرفته شود و بپزند. … سعی می کنیم کوفته ها را کوچک کنیم تا مغزها زود پخته شوند. پخت گوشت قلکالی بعد از پختن کوفته ها در تابه را باز می گذاریم تا گوشت ها دم بکشند و قرمز و طلایی شوند. سرخ کردن گوشت قل قلی تفت دادن گوشت قل قلی بعد از 45 دقیقه تا 1 ساعت دیگر برنج پخته می شود و کلم پلو خوش طعم و معطر ما آماده سرو است و می توانیم روی کلم پلو را با گوشت تزیین کنیم… لذت ببرید.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *