چرب انار یکی از چاشنیهای محبوب و خوشمزهای است که طعمی خاص و ترشوملس دارد. این رب از عصاره غلیظ انار تهیه میشود و علاوه بر کاربردهای آشپزی، خواص زیادی هم برای سلامتی دارد. میتوان از رب انار در تهیه خورشها، سالادها، مارینهها و حتی دسرها استفاده کرد. طعم بینظیر این رب، به غذاها زندگی میبخشد و به آنها عمق و پیچیدگی میدهد. رب انار نه تنها طعمدهنده است، بلکه با خواص آنتیاکسیدانی خود به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و در حفظ سلامت قلب نیز مؤثر است.
۰۰:۰۰ مقدمه
۰۰:۱۷ دون کردم انار
۰۱:۲۶ آبگیری انار
۰۲:۳۸ جدا کردن تفاله انار از آبکش
۰۳:۰۷ ریختن آب انار از صافی
۰۳:۳۴ گذاشتن آب انار روی گاز
۰۳:۴۸ جمع کردن کف آب انار
۰۴:۱۵ هم زدن و اضافه کردن نمک
۰۴:۳۳ مرحله پایانی
#رب_انار
#رب_انار_خانگی
#رب_انار_ملس
#رب_انار_اصیل
#رب_انار_خوشمزه
#رب_انار_طبیعی
#رب_انار_سنتی
#رب_انار_خوشرنگ
#رب_انار_با_انار_ملس
#رب_انار_شمالی
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
