آبگوشت یا دیزی غذایی لذیذ، مقوی و فوق العاده خوشمزست که خیلی راحت درست میشه و هر کسی میتونه به راحتی درستش کنه.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:
– گوشت آبگوشتی: 200 تا 300 گرم
– دنبه به میزان دلخواه
– نخود: 2 قاشق غذاخوری (از دو ساعت قبل خیس کنید)
– لوبیا سفید: 2 قاشق غذاخوری (از دو ساعت قبل خیس کنید)
– گوجهفرنگی: 2 عدد
– رب گوجهفرنگی: 1 قاشق غذاخوری
– پیاز: 1 عدد بزرگ
– سیر: 2-3 حبه
– مرزه خشک: 1 قاشق چایخوری
– چوب دارچین: 1 تکه کوچک
– سیبزمینی: 2 عدد متوسط (پوستکنده و درسته)
– لیمو عمانی: 2 عدد (از وسط نصف شده و دانهها خارج شده)
– زردچوبه،نمک و فلفل سیاه: از هر کدام 1 قاشق چایخوری
– آب: حدود 6 لیوان (تا جایی که روی مواد را بگیرد)
طرز تهیه:
– گوشت آبگوشتی را همراه با نخود و لوبیای خیسخورده، پیاز، سیر، گوجه، رب گوجهفرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه، چوب دارچین و آب در یک قابلمه بریزید.
– حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس کف روی آب را بگیرید و شعله را کم کنید.
– اجازه دهید مواد به آرامی روی حرارت کم بپزند. این مرحله حدود 2-3 ساعت طول میکشد تا گوشت و حبوبات نرم شوند.
– حدود نیم ساعت مانده به پایان پخت، سیبزمینیهای پوستکنده و لیمو عمانی (با دانههای گرفتهشده) و نمک را به قابلمه اضافه کنید. چوب دارچین را هم در بیارید و بیرون بندازید.
– دنبه، پیاز و گوجه پخته شده رو از قابلمه در بیارید و له کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.
– در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مواد کاملاً پخته و طعمها ترکیب شوند.
– اگر دیدید آب آبگوشت خیلی کم شده میتونید کمی آب جوش اضافه کنید.
– پس از پخت کامل، آبگوشت را همراه با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.
نکته:
– اضافه کردن سیبزمینی و لیمو عمانی در نیم ساعت آخر باعث میشود سیبزمینی له نشود و لیمو عمانی طعم مطبوعی به غذا بدهد بدون آنکه تلخ شود.
#آبگوشت #غذای_سنتی
#دیزی #غذای_ایرانی
#آشپزی_ایرانی #دستور_غذا
#سیب_زمینی #غذای_خانگی
#خوراک_خوشمزه #طرز_تهیه_آبگوشت
#آبگوشت_سنتی #آبگوشت_ایرانی
#دیزی_آبگوشت #لیموعمانی_در_آبگوشت
#آبگوشت_با_سیب_زمینی
#آبگوشت_نخود_لوبیا
#دستور_پخت_آبگوشت
#آبگوشت_خوشمزه
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
