آموزش تهیه آش رشته خانگی

آموزش تهیه آش رشته خانگی

سلام به همه دوستان عزیز و هنرمندم
مواد لازم :
لوبیا چیتی یک پیمانه
عدس یک پیمانه
پیاز دو عدد
نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج)
نخودیک پیمانه
رشته آش 400 گرم
سیر یک کله کامل
کشک پاستوریزه
زردچوبه و نمک به مقدار لازم

مرحله اول
حبوبات منبع غنی پروتئین، کلسیم و پتاسیم برای بدن هستند و مصرف آن‌ها در وعده‌های غذایی روزانه ضروری است. با این حال نباید فراموش کرد که حبوبات باعث ایجاد نفخ می‌شوند و برای تهیه یک آش رشته خوشمزه باید نفخ آن‌ها را بگیرید. پس دوستان حتما حبوبات آش را از روز قبل در آب قرار داده و دو تا سه بار آب آن‌ها را عوض کنید و دور بریزید.
مرحله دوم
لوبیا چیتی‌ و نخود را نیز در قابلمه‌ای پر از آب بگذارید تا خوب بپزند، در حدی که با فشار دست له شوند. وقتی لوبیا و نخود به این حد رسیدند عدس و سبزی آش را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد از چند دقیقه که عدس‌ها نیز کمی پختند مقدار آب جوش بیشتری به قابلمه اضافه کنید پیاز و سیر را خرد به صورت جداگانه سرخ کنید و هنگام تفت دادن به پیازها کمی زردچوبه بزنید. مراقب باشید سیرها زیاد سرخ نشوند تا طعم تلخ به خود نگیرند. و سپس دو سوم پیازهای سرخ شده را درون قابلمه بریزید.
مرحله سوم
به سبزی‌ها فرصت دهید تا خوب پخته شوند و رنگ آن‌ها تغییر کند و عدس‌ها نیز نرم شوند. این پروسه حدود یک ساعت طول می‌کشد.
مرحله چهارم
حالا نوبت به رشته‌ها می‌رسد. رشته‌ها را از وسط نصف کنید و درون قابلمه بریزید. دقت کنید که از این مرحله به بعد باید بالا سر آش بمانید و بدون اینکه رشته‌ها خرد شوند آش را آرام هم بزنید. چون رشته آب را به خود میگیرد در حین هم زدن کم کم به آش آب اضافه کنید تا سفت نشود. باید آنقدر به آن آب اضافه کنید تا آش شما کاملا رقیق شود.
مرحله پنجم
بعد از آن کشک پاستوریزه را کم کم به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا در آن حل شود و روی حرارت چند قل بخورد و جا بیافتد. اینکار حدود پنج تا ده دقیقه زمان می‌برد. بعد از آن زیر آش را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا آش خودش را بگیرد. آش رشته مجلسی شما حاضر است، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و برای تزئین از پیازداغ، نعنا داغ و کشک استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید پودر مغز گردو و خلال هویج سرخ شده را نیز برای تزیین به کار ببرید.

فوت و فن‌های طرز تهیه آش رشته مجلسی
برای تهیه‌ نعنا داغ ابتدا روغن را روی حرارت داغ کنید؛ سپس زیر تابه را خاموش کنید و اجازه دهید کمی روغن حرارت خود را از دست دهد سپس نعنا خشک شده را درون آن بریزید
برای پخت آش قابلمه بزرگی را انتخاب کنید تا مواد به سادگی قل بزنند و رشته‌ها فشرده نشوند
ش رشته را رقیق‌تر از آنچه که میل دارید تهیه کنید؛ چراکه بعد از یک ساعت، رشته‌های آش حجم می‌گیرند و غلظت آن بیشتر می‌شود
نکته مهم در به کار بستن طرز تهیه آش رشته مجلسی، درشت خرد کردن سبزی آشی نسبت به سبزی خورشتی است.
به آش رشته کمتر از میزان دلخواهتان نمک اضافه کنید تا پس از اضافه کردن کشک، آش شور نشود.
برای تزیین آش، پیاز را با روغن نسبتا زیاد سرخ کنید
کشک را حتما 20 دقیقه در آش بجوشانید. اما بیشتر از این اندازه جوشیدن کشک، باعث بریدن آن می‌شود.
#آش #آش رشته #طرز تهیه آش رشته #آموزش آش رشته

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *