آموزش ماهی کبابی
️ماهی قزل آلا ۱ عدد
️ روغن زیتون
️آب پیاز
️آبلیمو
️زعفران دم کرده
️نمک و فلفل و میتونید به دلخواه پودر سیر و پاپریکا اضافه کنید.
ابتدا زعفران ، آبلیمو ، آب پیاز و روغن زیتون و در مرحله بعد نمک و فلفل را به ماهی اضافه میکنیم
و به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا ماهی خوب مزه دار شود
در آخر ماهی را روی توری گذاشته و روی زغال با حرارت ملایم می گذاریم و هر طرف را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه میپزیم
فال خودت رو ببین
🔮
کلیک کن تا ببینیش
