آموزش بستنی سالار توت فرنگی با لایه ی خامه ای | دسر سرد تابستانی ایرانی

آموزش بستنی سالار توت فرنگی با لایه ی خامه ای | دسر سرد تابستانی ایرانی

– بستنی سالار آپارات
– طرز تهیه بستنی توت فرنگی خانگی
– دسر سنتی ایرانی
– بستنی لایه ای با خامه قنادی
– آموزش آشپزی آپارات
– بستنی مجلسی سرد
– پوره توت فرنگی و بستنی
– فریزر کردن بستنی

در این ویدیوی آپارات، طرز تهیه بستنی سالار توت فرنگی با لایه های نرم خامه قنادی و پوره توت فرنگی را یاد بگیرید! از شستن توت فرنگی تا فریزر کردن لایه ها، همه مراحل را به صورت تصویری و ساده توضیح داده ایم.
مواد لازم: ۳۰۰ گرم توت فرنگی تازه، ۱۸۰ گرم خامه قنادی، قالب بستنی
نکات طلایی: زمانبندی دقیق فری

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *