آموزش پنکیک شکلاتی

آموزش پنکیک شکلاتی

درست کردن پن کیک حرفه ای حتما نیاز به چند بار تمرین دارد. غلظت مایه پن کیک و حرارت تابه و مقدار بکینگ پودر سه عامل بسیار مهم در تعیین کیفیت پن کیک هستند. بعد از هربار تکرار خواهید دید پن کیکـ شما حرفه ای تر و با کیفیت بالاتر از قبل می شود.
https://ashpaz.tv/pancake-chocolate

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *