زولبیا جزو خوشمزه های سفره افطار ماه مبارک رمضان هست که درست کردنش خیلی آسونه.فقط چند تا نکته تو ویدئو آموزش دادم تا زولبیاهاتون ترد و شیشه ای بشه و از زولبیاهای بازاری هم بهتر بشه.ضمنا نحوه درست کردن بامیه ترد و پوک خونگی ،گوشفیل ترد و پفکی و همچنین شربت بارزولبیا و بامیه هم تو ویدئو های جدا آموزش دادم لینک هاشون پایین تر گذاشتم حتما اون ویدئو هارو هم بینید.نوش جان.طاعات و عباداتون قبول درگاه حق…
لینک شربت بار:
https://www.aparat.com/v/zvt1qf3
لینک آموزش بامیه ترد خونگی:
https://www.aparat.com/v/lemwp86
_لینک گوشفیل ترد و پوک خونگی:
https://www.aparat.com/v/jom4y8j
** مواد لازم:
_ نشاسته گندم یا گل ۱۰۰ گرم
_ماست ۱۰۰ گرم
_روغن مایع ۱ق چایخوری
_زعفران دم کرده ۱ ق غذاخوری
_آب حدود ۲ الی ۳ ق غذاخوری
_گلاب ۱ق غذاخوری
_بکینگ پودر ۱ ق چایخوری
_روغن برای سرخ کردن زولبیا
*با این رسپی حدود نیم کیلو زولبیا خواهید داشت.
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
#زولبیا#بامیه#زولبیا بامیه#زولبیا_بامیه#گوشفیل#گوش فیل#زولبیا_ترد_و_شیشه ای#زولبیا_ترد_بازاری#طرز_تهیه_زولبیا_ترد_و_شیشه ای#طرز تهیه زولبیا بامیه#آموزش_زولبیا_خانگی#رسپی_زولبیا_بامیه#رسپی_زولبیا#شربت بار#شربت_بار#طرز_تهیه_شربت بار#نکات_پخت_زولبیا#طرز_تهیه_زولبیا_بدون_جوش_شیرین#طرز_تهیه_بامیه#طرز تهیه گوشفیل#آپارات#آشپزی_و_قنادی_گردد#افطار#سحری#ماه_رمضان#فرنی#شله_زرد#شیر_برنج#آش_رشته#سوپ_جو#ماقوت#مشکوفی#رنگینک#لگیمات#بامیه_عربی#لقیمات#عید نوروز#شیرینی_نخودچی#شیرینی_کشمشی##شیرینی#برنجی#شیرینی_نان_چای#شیرینی_نارگیلی#شیریمی_پفکی_گردویی#شیرینی_گردویی#شیرینی_زبان#باقلوا_خونگی#شیرینی_مشهدی#شیرینی_مربایی#شیرینی_آلمانی#شیرینی_اتریشی#شیرینی_اسکار#شیرینی_پادرازی#شیرینی_برشتوک#آموزش_شیرینی_عید#شیرینی_عید#شیرینی_خشک#انواع_شیرینی_عید#شیرینی_ماه_رمضان#دسرهای_ماه_رمضان#دیگچه_مشهدی#حلیم#شله_مشهدی#عدسی#ته چین_مرغ
