تکنیک و زمان بندی پخت تخم مرغ آب پز

تکنیک و زمان بندی پخت تخم مرغ آب پز

این آموزش برای کسانی است که به دنبال یادگیری هستند و اگر بی‌نیاز از یادگیری بعضی نکات بیسیک و پایه هستید این آموزش‌ها برای شما مفید نخواهد بود.
بله آب‌پز کردن تخم‌مرغ یکی از ساده ترین کارها در آشپزی است ولی همین کاری که به نظر ساده می‌آید را همینطور که در فیلم میبینید میتوانید بسیار دقیق و حرفه‌ای انجام دهید و خیلی حرفه‌ای سرو کنید به طوریه یک تخم‌مرغ آب ‌پز ساده تبدیل به یک پرس صبحانه رستورانی شیک شود.
یکی از سوالاتی که خیلی زیاد از من پرسیده میشود همین ترک خوردن تخم نوع موقع پخت است که دلایل اصلی آن را توضیح دادم و یک سوال دیگر این است که چه کنیم پوست تخم مرغ راحت کنده بشود که آن را هم خدمتتان توضیح دادم.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *