این ترشی مخلوط فوق العاده خوشمزست و راحت و سریع هم آماده میشه امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
– گل کلم تازه: نیم کیلو (۵۰۰ گرم)
– بادمجان: ۱ عدد متوسط(۲۰۰گرم)
– هویج: ۲ عدد متوسط
– فلفل دلمهای (اختیاری): ۱ عدد
– سیر: ۳-۴ حبه
– سرکه: ۳ لیوان (۶۰۰ میلیلیتر)
– آب: ۱ لیوان (۲۰۰ میلیلیتر)
– نمک: ۱ قاشق مرباخوری
– فلفل سبز تند: ۱ عدد
– پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
– زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
– گل کلم را به تکه های کوچک تقسیم کرده و خوب بشویید.
– هویج را پوست کنده و به صورت حلقه ای یا خلالی برش بزنید.
– بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقهای یا نوارهایی به ضخامت ۱ سانتیمتر برش دهید. سپس اگر بادمجان ها تلخ هستند، بادمجانها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود.
– فلفل دلمهای را به صورت خلالی یا حلقهای برش دهید.
– سیر و فلفل سبز را خرد کنید.
– در یک قابلمه، سرکه، آب، نمک، زردچوبه و پودر تخم گشنیز را بریزید.
– مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به جوش آید. پس از جوشیدن، دمای حرارت را کاهش دهید و تمام مواد را بریزید داخل قابلمه و بگذارید ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد تا ادویهها و طعمها به خوبی ترکیب شوند. بعد آبکش کنید و اجازه بدید تا خنک بشن.
– تمام مواد رو بعد خنک شدن بریزید داخل ظرف و آب و سرکه ای که مواد رو داخلش جوشوندید و خنک شده بریزید روی مواد ترکیب کنید، اگر سرکه کم بود میتونید سرکه اضافه کنید.
– ترشی را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید.
– درب شیشه را محکم ببندید و این ترشی خوشمزه بعد از ۳ روز آماده مصرفه اگر بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه.
#ترشی #ترشی_مخلوط #طرزتهیه_ترشی_مخلوط #طرز_تهیه_ترشی_مخلوط #طرز_تهیه_ترشی #آموزش_ترشی #ترشی_گل_کلم #طرز_تهیه_ترشی_گل_کلم #آشپزی_با_سمیه #ترشی_گل #ترشی_گلکلم #طرزتهیهترشی
#بانوان_ترشی #ترشی_خانگی #ترشی_سبزیجات #گل_کلم_ترشی #طرز_تهیه_شور #شور_گل_کلم #شورخوشمزه #گل_کلم_شور #شور_خانگی
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
