طرز تهیه شربت بار | شربت بار مخصوص زولبیا و بامیه | شربت بار با تمام نکات

طرز تهیه شربت بار | شربت بار مخصوص زولبیا و بامیه | شربت بار با تمام نکات

طرز تهیه شربت بار حرفه ای با ماندگاری بالا و بدون شکرک /شربت بار
شربت بار یکی از پرکاربرد ترین محصولات در حرفه قنادیه که بهتره به روش اصولی و با رعایت نکات مهم تهیه بشه که بشه برای مدت طولانی بدون شکرک زدن برای انواع شیرینی ها استفاده کرد.
غلظت شربت بار برای انواع شیرینی مثل بامیه و زولبیا و گوشفیل و باقلوا و کیک و شیرینی متفاوته که با اضافه کردن آب و یا گلاب میتونید به غلظت دلخواه برسونید، پس حتما ویدئو رو با دقت ببینید که کلی به کارتون میاد چون قراره کلی آموزش جدید بزارم که به این شربت بار نیاز دارید.
آب لیمو رو جایگزین جوهر لیمو نکنید که روی طعمش تاثیر میزاره.
اگر شربت غلیظ شد میتونید کمی آب یا گلاب اضافه کنید.
این شربت اگر اصولی پخته بشه و شکرک نزنه در دمای محیطی که خنک باشه، داخل شیشه تمیز، بالای 6 ماه ماندگاری داره.
#شربت #شربت_بار #شربت_بار_زولبیا #شربت_بار_بامیه #زولببا #بامیه #شهد_زولبیا #شهد_بامیه #شربت_زولبیا #شربت_بامیه #شهد #شربت_بار_شیرینی #آشپزی_با چاشنی #طرز_تهیه_شربت_بار #آموزش_شربت_بار #آموزش_شهد_زولببا
#آموزش_شربت_بامیه #گوشفیل #شربت_گوشفیل #شهد_گوشفیل
طرز تهیه شربت زولبیا طرز تهیه شربت بامیه طرز تهیه شربت بار
#شهدبامیه #شهدزولبیا
طرز تهیه شربت بار | شربت بار مخصوص زولبیا و بامیه | شربت بار با تمام نکات
#شربت بار
#شربت
#شربت بار زولبیا
#شربت بار بامیه
#آموزش آشپزی
شربت،شربت بار،شربت زولبیا،شربت باقلوا ،شربت شیرینی ،شربت کیک،شربت بامیه ،شربت حلوا ،شربت بار قنادی ،چطور شربت بار حرفه ای درست کنیم،ماه رمضان ،رمضان،افطار،روزه#شربت_بار#شربت_زولبیا#شربت_بامیه#شربت_باقلوا#آموزش_شربت_زولبیا_بامیه#ماه_رمضان#آشپزی چاشنی شربت #شربت_بار #شربت_بار_زولبیا #شربت_بار_بامیه #زولببا #بامیه #شهد_زولبیا #شهد_بامیه #شربت_زولبیا #شربت_بامیه #شهد #شربت_بار_شیرینی #طرز_تهیه_شربت_بار #آموزش_شربت_بار #آموزش_شهد_زولبیا
#آموزش_شربت_بامیه #گوشفیل #شربت_گوشفیل #شهد_گوشفیل #افطار #افطاری #ماه رمضان #رمضان
#طرز تهیه شربت زولبیا طرز تهیه شربت بامیه طرز تهیه شربت بار
#شهدبامیه #شهدزولبیا

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *