طرز تهیه فتیر جزغاله خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه فتیر جزغاله خوشمزه به روش سنتی

مواد لازم:
آرد: سه پیمانه
روغن دنبه: یک لیوان
آب ولرم: دو و نیم پیمانه
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
خمیرمایه: دو قاشق غذاخوری
جزغاله (دنبه گوسفند بازشده): به مقدار لازم
پودر زیره و رازیانه: هر کدام یک قاشق غذاخوری

– این فتیر یا نان محلی را می توان با فر و روی گاز هم با تابه پخت.
– شما می‌توانید هم به آن اضافه کنید.
– مقدار آب مورد استفاده در این خمیر را نمی توان خیلی دقیق گفت؛ فقط اگر خمیر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید و اگر شل بود به آن آرد اضافه کنید.
– برای اینکه خمیر به دستتان نچسبد حتما یک ظرف آب یا کمی آرد کنار دست خود بگذارید و دست خود را به آب یا آرد بزنید تا خمیر به دستتان نچسبد.
– جزغاله همان دنبه گوسفندی است که روغن آن را گرفته‌اند.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *