طرز تهیه شیرینی نان برنجی بدون فر | شیرینی عید

طرز تهیه شیرینی نان برنجی بدون فر | شیرینی عید

شیرینی نان برنجی یا شیرینی برنجی یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایران است که از آرد برنج، روغن جامد، پودر قند، تخم مرغ، گلاب، هل و زعفران تهیه می‌شود.

این شیرینی را معمولا در دو رنگ سفید و زعفرانی درست می‌کنند و با پودر خرفه تزیین می‌کنند. این شیرینی را می‌توان در فر یا تابه پخت.

این شیرینی خوشمزه و خوشبو را می‌توان در عید نوروز یا هر مناسبت دیگری سرو کرد.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

مواد مورد نیاز شیرینی نان برنجی:

آرد برنج: 400 گرم (معادل 3 لیوان فرانسوی دسته دار)
ویدیوی تهیه آرد برنج در خانه: https://www.aparat.com/v/IpUnd

پودر قند: 200 گرم (معادل 1.5 لیوان)

روغن مایع: 120 گرم (معادل نصف لیوان)

تخم مرغ: 2 عدد

وانیل: نصف قاشق چای خوری

گلاب: 2 قاشق غذاخوری

پودر هل: نصف قاشق چای خوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن دستورپخت های بیشتر می تونید به سایت و کانال ما مراجعه کنید:

آدرس سایت: chefleily.ir
کانال آپارات: aparat.com/chefleily

مقدمه 00:00
مواد لازم 00:17
الک کردن پودر قند و آرد 00:50
ترکیب کردن مواد 00:59
پخت شیرینی ها 02:15

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *