سلام دوستای خوبم
با آموزش آبکش کردن و پخت برنج مجلسی یا چلو در خدمتتونم.
نکاتی درباره طرز تهیه برنج آبکشی مجلسی
برای این که برنجتون قد بکشه باید در ظرفی بزرگ برنج را بپزید.
میتونید برنج رو به مدت یک الی دو ساعت خیس کنید.
همچنین میتونید برای قد کشیدن بیشتر برنج، در هنگام جوشیدن برنج در آب، یک لیوان آب سرد یا چند تکه یخ در آن بریزید.
برای دونه دونه شدن برنج میتونید به برنجتون ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری آبلیمو یا سرکه اضافه کنید.
هنگام آبکشی برنج، مزه برنج رو امتحان کنید.
اگر برنج شما کمی شور شده بود نگران نباشید، موقع آبکشی، آب سرد بیشتری به روی برنج بریزید تا کمی شوری آن برود و دوباره طعم برنج خود را امتحان کنید.
انواع برنجهای مختلف بر روی خوب یا بد دم کشیدن برنج تأثیر بسیار زیادی دارند.
بنابراین جدا از مراحل گفته شده، نوع برنجی که خریداری میکنید نیز بر روی دم کشیدن برنج تاثیر زیادی دارد. بهترین زمان آبکش کردن برنج، هنگامی است که برنج نه زیاد سفت باشد و نه زیاد نرم و له شده باشد.
#برنج
#چلو
#برنج_آبکش
#آبکش_کردن_برنج
#پخت_برنج
#طرز_تهیه_برنج_آبکشی
#طرز_تهیه_برنج_خانگی
#نحوه_آبکش_کردن_برنج
#نحوه_پخت_برنج
#طرز_تهیه_برنج
#طرز_تهیه_برنج_ساده
#برنج_ایرانی
#نحوه_پخت_برنج_ایرانی
#طرز_تهیه_برنج_آبکش_ایرانی
#طرز_تهیه_برنج_آبکشی_با_تهدیگ
#تهدیگ_برنج
#آشپزی_برنج
#برنج_آبکشی
#پلو
#آموزش_پلو
#طرز_تهیه_پلو
#ترفند_های_آشپزی
#نکات_پخت_برنج
در قرعهکشی بزرگ ما شرکت کنید!
فرصت طلایی برای برنده شدن در قرعهکشی ویژه
در حال پردازش ثبتنام شما...
لطفاً صبر کنید تا ثبتنام شما پردازش شود...
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش