مواد لازم برای ۸ عدد پن کیک
منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی است.
آرد سفید ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
در تهیه پنکیک می توانید از آب به جای شیر استفاده کنید.فقط این نکته را در نظر داشته باشید که پنکیک وقتی با شیر تهیه می شود خوشمزه تر است.
در صورت تمایل می توانید وانیل را از مواد اولیه کنار بگذارید.
استفاده از بکینگ پودر در تهیه پنکیک اختیاری است ولی استفاده از آن باعث پف دار شدن پنکیک می شود.
برای اینکه پنکیک به تابه نچسبد از تابه تفلون استفاده کنید.
مدت زمان پخت هر طرف پنکیک به میزان حرارت شعله بستگی دارد ولی به طور حدودی بین 30 ثانیه تا 60 ثانیه زمان لازم است تا یک طرف آن بپزد.
برای اینکه مطمئن شوید یک طرف پنکیک پخته است به حباب های ریزی که روی پنکیک شکل میگیرد توجه کنید اگر بعد از گذشت 30 ثانیه حباب هایی را روی پنکیک دیدید یعنی پنکیک شما پخته است و می توانید طرف دیگر آن را بپزید.
میزان پخت پنکیک سلیقه ای است و بعضی بیشتر روی حرارت نگهداری میکنن تا برشته برشته شود.
اگر از تابه بزرگ استفاده کنید می توانید همزمان تعداد زیادی پنکیک را آماده کنید.
برای اینکه پنکیک شما بعد از پخت سفت نشود مواد پنکیک را زیاد هم نزنید.
در قرعهکشی بزرگ ما شرکت کنید!
فرصت طلایی برای برنده شدن در قرعهکشی ویژه
در حال پردازش ثبتنام شما...
لطفاً صبر کنید تا ثبتنام شما پردازش شود...
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش