پخت بورک گوشت با سالاد شیرازی در طبیعت!

پخت بورک گوشت با سالاد شیرازی در طبیعت!

پخت بورک گوشت با سالاد شیرازی و یک غذای خوشمزه که به راحتی تهیه می شود. این غذا را معمولا در فر می پزند اما امروز در تابه و روی آتش هیزم می پزیم.
علاوه بر کوفته، شام انگشتی هم پختیم که از گوشت همین خمیر درست می شود و بسیار خوشمزه است. این غذا در هوای سرد زمستان بسیار خوشمزه و دلپذیر بود. استفاده از سالاد شیرازی در کنار هم بر لذت آن افزوده است.

این ویدیو همه چیز در مورد طرز پخت خمیر کوفته – یک غذای ایرانی خوشمزه و سالم است!

در قرعه‌کشی بزرگ ما شرکت کنید!

فرصت طلایی برای برنده شدن در قرعه‌کشی ویژه

خمیر خمیر کوفته یک غذای ایرانی خوشمزه و سالم است که می توان آن را به عنوان غذا یا پیش غذا میل کرد. در این ویدیو طرز تهیه خمیر خمیر کوفته را به صورت مرحله به مرحله در یک روز زمستانی به شما نشان می دهیم! پس از تماشای این ویدیو، می توانید خمیر خمیر کوفته را با خیال راحت بپزید و از یک غذای ایرانی خوشمزه و سالم لذت ببرید!

امیدوارم از دیدن آن لذت ببرید و در فیلم های بعدی از ما حمایت کنید

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *