طرز تهیه پنیر گاوی ارگانیک با شیر در روستا

طرز تهیه پنیر گاوی ارگانیک با شیر در روستا

پنیر گاو یکی از محصولات لبنی است که با شیر طبیعی گاو تهیه می شود، برای این کار شیر تازه گاو را می دوشیم و می پزند.

سپس آن را کمی خنک می کنیم و مقداری دوغ یا ماست به آن اضافه می کنیم، پس از دو ساعت پنیر آماده شد، پنیر آماده شده را از آب آن جدا کرده و کنار می گذاریم و مقداری دوغ به کشک اضافه می کنیم و سپس می جوشانیم. نوع دیگری از پنیر از جوشاندن این مواد به دست می آید که با آبکشی با توری از شیره آن جدا می کنیم.

در قرعه‌کشی بزرگ ما شرکت کنید!

فرصت طلایی برای برنده شدن در قرعه‌کشی ویژه

این دو نوع پنیر پنیر گاه و پنیر لر نام دارند و بسیار خوشمزه هستند. این پنیرها را می توان برای مدت طولانی در آب نمک نگهداری کرد. برای مشاهده جزئیات بیشتر این پنیرها، تماشای کامل ویدیو را به شما توصیه می کنم. لطفا لایک کنید و نظر بدید. از کانال ما حمایت کنید

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *