با موضوع “آموزش تهیه دسر کاسترد خانگی و ساده با ژله” همراه شما هستیم.
در ادامه مطلب با هشتینو همراه باشید.
طرز تهیه دسر کاسترد خانگی
در قرعهکشی بزرگ ما شرکت کنید!
فرصت طلایی برای برنده شدن در قرعهکشی ویژه
در حال پردازش ثبتنام شما...
لطفاً صبر کنید تا ثبتنام شما پردازش شود...
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
با تشکر! ثبتنام شما با موفقیت تکمیل شد.
دسر کاسترد برای تزیین سفره های مهمانی مناسب می باشد و می توان آن را به صورت قالبی آماده کرد و به عنوان دسر در ثفره خود قرار دهیم برخی برای تهیه این دسر آن را بصورت لایه ای درست می کنند و حداقل یک لایه از آن ژله درست کرده و قرار می دهند.
تهیه کردن این دسر سخت نیست و می توان آن راحت درست دستر کاسترد معمولا لایه زیرن قرار می گیرد و روی آن را می توان ژله دلخواه بریزیم و آن را به شکل زیبا تزیین کنیم و سرو کنیم برای اطلاع از آموزش و طرز تهیه دسر کاسترد به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.
مواد لازم کاسترد
پودر کاسترد دو قاشق غذاخوری
شکر سه قاشق غذخوری
شیر یک و دو سوم لیوان
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
آب دو لیوان
طرز تهیه کاسترد
در ابتدا پودر کاسترد را با شکرترکیب می کنیم و شیر را به آن ها اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس آن را روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا به خوبی شکر و پودر کاسترد در شیر حل شوند زمانی که به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بر می داریم و داخل ظرف مناسب می ریزیم مقداری که سرد شد داخل یخچال می گذاریم.
سپس پودر ژله را در ظرف دیگر ریخته و یک لیوان آب چوش داخل آن ریخته و ژله را داخل آن حل کرده بعد آب سرد را به آن اضافه کرده و آن را روی بخار قرار می دهیم و به روش بن ماری اجازه می دهیم تا به خوبی ژله حل شود مقداری که ژله سرد شد و دسر هم بسته شده بود آن را روی دسر کاسترد ریخته و داخل یخچال قرار می دهیم تا بسته شود.
سه نکته در تهیه این دسر
- می توان بین دسر کاسترد و ژله میوه مناسبی مانند موز قرار دهیم.
- پودر ژله را به دلخواه انتخاب می کنیم.
- درون دسر کاسترد برخی خامه هم اضافه می کنند.