آموزش متفاوت مربای سیب، هویج و پرتقال با روش خاص من!
در این ویدیو روش منحصر به فرد درست کردن مربای ترکیبی رو آموزش میدم:
استفاده از جوهر لیمو برای جلوگیری از شکرک
کف گیری حرفهای برای شفافیت مربا
تست قوام با روش “نخ کشیدن بین انگشتان”
در قرعهکشی بزرگ ما شرکت کنید!
فرصت طلایی برای برنده شدن در قرعهکشی ویژه
در حال پردازش ثبتنام شما...
لطفاً صبر کنید تا ثبتنام شما پردازش شود...
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
با تشکر! ثبتنام شما با موفقیت تکمیل شد.
مواد لازم (دقیقا همون مقداری که استفاده کردم):
– ۸۰۰ گرم شکر
– ۳۰۰ گرم هویج
– ۳۰۰ گرم سیب
– ۲۰۰ گرم پرتقال
– جوهر لیمو (¼ قاشق چایخوری)
روش کار گام به گام:
1. مخلوط کردن میوهها با شکر و استراحت ۲ ساعته
2. پخت روی حرارت ملایم + کفگیری مداوم
3. افزودن جوهر لیمو حل شده در آب
4. تست قوام نهایی با روش کشدار شدن
نکته حرفهای: وقتی مربا بین انگشتان شما نخ بکشد، یعنی کاملاً قوام آورده و آماده است!
از شما دعوت میکنم:
– اگر این مربا رو درست کردید، عکسش رو تو کامنتها بذارید
– اگه روش خاصی برای تست قوام مربا دارید، با ما به اشتراک بذارید
– برای دیدن ویدیوهای بیشتر، کانال رو دنبال کنید
نقاط کلیدی ویدیو:
00:00 مقدمه
00:24 معرفی مواد
01:25 مخلوط کردن و استراحت میوهها
01:53 شروع پخت + کفگیری
02:30 اضافه کردن جوهر لیمو
03:01 تست قوام مربا
03:14 نتیجه نهایی
– مربای سیب و هویج و پرتقال
– روش کف گیری مربا
– مربا با جوهر لیمو
– تست قوام مربا
– مربای کشدار
– دستور پخت مربای خاص
– مربای میوهای خانگی
– آموزش آشپزی آپارات
#مربای_ترکیبی #جوهر_لیمو #کف_گیری #مربای_کشدار #آشپزی_حرفهای #آموزش_آشپزی #دسر_خانگی #صبحانه_مخصوص #نوش_جون #آپارات_آشپزی