مربای انبه سبز (از پوستش هم استفاده کن!)   نکات طلایی قوام و طعمدهی

مربای انبه سبز (از پوستش هم استفاده کن!) نکات طلایی قوام و طعمدهی

مواد لازم: ۱ کیلو انبه سبز + ۷۰۰ گرم شکر + هل و زعفران!

«آموزش گام به گام درست کردن مربای انبه سبز با طعمی بینظیر و استفاده هوشمندانه از پوست انبه برای تهیه سس! در این ویدیو یاد میگیرید چطور با نسبت طلایی شکر و انبه (۷۰ گرم شکر به ۱۰۰ گرم انبه)، مربایی با قوام عالی و عطر هل و زعفران درست کنید. نکات مهم مثل زمان استراحت در یخچال، گرفتن کف مربا و افزودن گردو رو هم توضیح دادم. فراموش نکنید پوست انبه ها رو دور نریزید؛ روش تهیه سس خوشمزه با پوست انبه رو هم ببینید!
ویدیوهای آشپزی من رو در آپارات دنبال کنید…»

در قرعه‌کشی بزرگ ما شرکت کنید!

فرصت طلایی برای برنده شدن در قرعه‌کشی ویژه

#مربای_انبه #آشپزی_ساده #دسر_ایرانی #نوش_جون #آموزش_آشپزی

مربای انبه سبز، آموزش مربای انبه، مربا با انبه نارس، طرز تهیه مربای انبه، مربای انبه با هل، استفاده از پوست انبه، مربای انبه و گردو، مربای انبه زعفرانی، مربای بدون دورریز، زمان پخت مربای انبه، نکات آشپزی با انبه، مربای انبه آپارات

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *