باقلوا یکی از شیرینی های فوق العاده لذیذ و خوشمزست که درست کردنش هم خیلی راحته و فوری آماده میشه.حتما ویدئو رو تا انتها ببینید تمام نکات رو داخل ویدئو گفتم.
مواد لازم برای باقلوای لولهای:
برای باقلوا:
خمیر یوفکا (فیلو): 1 بسته
مغز پسته، گردو یا بادام (پودر شده): ۲۰۰ گرم
کره ذوبشده: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: ۵۰ گرم(یک چهارم لیوان)
برای شربت:
شکر: ۱ لیوان
آب: 1 لیوان
گلاب: 1/4 لیوان
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از حل شدن شکر آبلیمو را اضافه کنید.
اجازه دهید شربت کمی غلیظ شود. سپس گلاب رو اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
مغزها را پودر کرده و در صورت دلخواه با کمی پودر هل و دارچین مخلوط کنید.
یک ورق خمیر یوفکا را روی سطح صاف پهن کنید.
با قلممو روی نصف خمیر را با کره ذوبشده چرب کنید.
خمیر را از وسط تا بزنید، از بالای خمیر یک تای کوچک بزنید و دوباره روی خمیر کره بمالید.
مواد میانی (مغزها) را بهصورت یکنواخت روی خمیر بپاشید.
یک سیخ چوبی یا فلزی باریک را در ابتدای خمیر قرار دهید و خمیر را با دقت و بهصورت رول دور سیخ بپیچید.
پس از پیچیدن کامل، خمیر رولشده را از دو طرف سیخ بهآرامی فشار دهید تا چیندار و لولهای شود. سپس سیخ را بیرون بکشید.
این کار را برای تمام ورقههای خمیر تکرار کنید.
رولهای آماده را در ظرف فر که از قبل چرب شده است بچینید.
روی باقلواها کره ذوبشده بریزید.
ظرف را در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و حدود 25-30 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
پس از خارج کردن باقلواها از فر، شربت خنک را روی آنها بریزید.
اجازه دهید شربت کاملاً جذب شود و باقلوا خنک شود.
نکات مهم:
هنگام رول کردن خمیر با سیخ، مراقب باشید که خمیر پاره نشود.
برای طعم بهتر، میتوانید در مواد میانی کمی پودر نارگیل اضافه کنید.
اگر فر شما فندار است، میتوانید فن را در انتهای پخت روشن کنید تا گرما یکنواخت شود.
– حتماً باقلوا را در طبقه وسط فر قرار دهید.
شربت خنک و باقلوا داغ باشد، این روش باعث میشود شربت بهخوبی جذب باقلوا شود و بافت آن ترد و خوشمزه بماند.
– اگر شربت داغ است، باقلوا باید کاملاً خنک باشد.
هر دو داغ نباشند، چون باعث خمیر شدن باقلوا میشود.
#باقلوا #شیرینی_باقلوا #شیرینی_سنتی #دسر_خوشمزه #باقلوا_ترکی
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش