آش ترش گیلانی یکی از خوشمزهترین و متفاوتترین آشهای شمال ایرانه که علاوه بر طعم بینظیرش، خواص زیادی برای خانومای باردار داره. به خاطر طعم ترش و سبزیجات و باقالی موجود در این آش، به بهبود هضم، کاهش تهوع و حتی تنظیم فشار خون کمک میکنه.
این آش محلی گیلان معمولاً در مراسمهای سنتی مثل چهارشنبهسوری هم پخته میشه و در کنار ماهی شور و ترب محلی سرو میشه که طعمش رو چند برابر میکنه.
در این ویدیو طرز تهیه کامل آش ترش گیلانی اصیل رو با تمام نکات و مواد لازم یاد میدم:
• برنج نیمدانه
• سبزی آش (اسفناج، گشنیز، نعنا، تره، جعفری)
• سبزیهای معطر محلی مثل چوچاق و خالواش
• باقالی
• سیر
• آبغوره و آب انار ترش
• و اگه فصلش باشه، آلوچه ترش محلی
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
این دستور اصیل گیلانی رو از دست ندین چون مطمئنم عاشقش میشین.
اگه از غذاهای شمالی و محلی خوشتون میاد، حتماً کانال رو دنبال کنین تا بقیه غذاهای گیلان رو هم ببینین.
کلمات کلیدی:
آش ترش گیلانی، طرز تهیه آش ترش، غذای مخصوص خانومای باردار، غذاهای شمال ایران، دستور آش ترش اصیل، آش محلی گیلان