میگو پلو جنوبی – آموزش آشپزی با فرزانه پناهی میگو پلو خوشمزه اصیل زعفرانی
شما غذای جنوبی دوس دارید ؟
تو کامنتا برام بنویسید
بریم با هم میگو پلو درست کنیم
غذای معروف و اصیل جنوبی
مواد لازم
برنج سه پیمانه
۲۰۰ گرم گشنیز
۲۰۰ گرم جعفری
۱۰۰ گرم شنبلیله
رب گوجه یک ق غ
سیر ۴ حبه
پیاز ۱ عدد بزرگ نگینی
زعفران به مقدار لازم
زیره سبز
فلفل زردچوبه نمک به مقدار لازم
یک عدد پیاز اضافه برای میگو
۱ عدد لیمو ترش
طرز تهیه :
میگو را مزه دار میکنیم
یک عدد پیاز را رنده کرده آب پیاز را فقط داخل میگو میزیزیم
زعفران و نمک و فلفل سیاه و آب لیمو ترش تازه داخل مواد میریزیم و میگذاریم چند ساعت مزه دار بشه
داخل تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت داده کمی طلایی شد سیر را اضافه میکنیم و رب رو اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه کمی تفت میدیم همرو دو قاشق شنبلیله را در این مرحله میریزیم دو قاشق هم از سبزی جعفری و گشنیز میریزیم کمی که تفت خورد میگو های مزه دار شده رو بدون آب داخل آن اضافه میکنیم هم میزنیم و تفت میدیم و خاموش میکنیم چون زیاد تفت بخوره مو سفت میشه
برنج رو آبکش کرده و ته دیگ نون میذاریم
یک لا برنج یک لا سبزی گشنیز و جعفری خورد شده و یه لایه مواد میگو زغفران و کمی زیره سبز و دوباره برنج و تکرار میکنیم
مرحله آخر باید میگو باشه
کمی هم کره روش میریزیم و درشو میذاریم
۱۰ دقیقه با حرارت متوسط رو با بالا تا بخار کنه بعد حرارت را کم کرده ۱۵ دقیقه با حرارت کم برنج ما آماده میشه
اینستاگرام من
https://instagram.com/farzane.pannahi?utm_medium=copy_link
#آشپزی_آسان
#آشپزی_ایرانی
#اشپزی_خونگی
#آشپزی_حرفه_ای