مربای انجیر یک نوع مربای خوشمزه و محبوب است که از میوه انجیر تهیه میشود. برای تهیه آن، انجیرها را شسته و با شکر و آب میپزند تا به قوام مناسب برسند. سپس، آبلیمو و گاهی گلاب یا هل به آن اضافه میکنند تا طعم بهتری پیدا کند. مربای انجیر را میتوان با نان به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کرد.
مربای انجیر قرمز خانگی بدون شکرک زدن و له شدن
مواد لازم:
انجیر سیاه 1 کیلوگرم
شکر ۷۰۰ گرم (معادل سه و نیم لیوان فرانسوی)
آب یک و نیم پیمانه
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری یا آبلیمو یک قاشق غذاخوری
زعفران و گلاب اختیاری
مهمترین دلیلی که باعث کدر شدن رنگ مربا میشود این است که هنگام پخت مربای انجیر، نباید درب قابلمه را بگذاریم.
نکات مهم:
برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، از حرارت ملایم استفاده کنید و در مراحل پایانی پخت، آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید.
برای جلوگیری از کپک زدن مربا، از ظروف شیشهای کاملاً تمیز و خشک استفاده کنید و مربا را در یخچال نگهداری کنید.
اگر مربای شما خیلی غلیظ شد، میتوانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
نسبت شکر به انجیر را میتوانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
میتوانید از انواع انجیر برای تهیه مربا استفاده کنید، معمولاً انجیرهای سیاه و سبز برای این کار مناسبتر هستند.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
#انجیر#مربای انجیر#مربا انجیر
#طرز تهیه مربا#مربا انجیر زرد#طرز تهیه مربای انجیر
#مربای انجیر زرد#انجیر_مربا#مربا_خانگی
#انجیر_خوشمزه#مربا_انجیر_طبیعی#مربا_خانگی
#انجیر#طرز_تهیه_مربا_انجیر #آشپزی_مربا #بانوان_مربا #طرز_تهیه #انجیر #مربای_خانگی #آموزش_مربای_انجیر #مربا_انجیر_زرد #مربا_انجیر_سیاه #مربای_انجیر_سیاه #طرز_تهیه_مربای_انجیر_سبز #طرز_تهیه_مربا_انجیر #طرز_تهیه_مربای_انجیر_سیاه #طرز_تهیه_مربای_انجیر_تازه #مربای_انجیر_خانگی
#مربا #مرباانجیر #مربای_انجیر #مربا_انجیر #مربا_خونگی #مربا_خانگی #مربایانجیر #طرز تهیه #طرز_تهیه_مربا_انجیر #طرز تهیه مربای انجیر #طرز_تهیه_مربا #مربای_خونگی #آشپزی_با_ارسام#آشپزی #آشپزی_ایرانی #دسر #خوشمزه #نکات_مربا #نکات_پخت_مربا #پخت_مربا #آموزش_مربا #مرباآموزش #آموزش_مربا_انجیر #پخت_مربا_انجیر #تهیه_مربا #پخت_مربا #مربا_خونگی #آشپزی #مرباآموزش #مربایانجیر #مربا انجیر #آموزش_مربا_انجیر #پخت_مربا_انجیر #بانوان ترشی