دستور پخت غذای چینی با پاستا و دو تخم‌مرغ

روش تهیه یک غذای چینی با استفاده از پاستا و تخم‌مرغ

در این ویدئو یک آشپز چینی با مواد اولیه شامل: ۱۵۰ گرم پاستا، ۲ عدد تخم مرغ، نصف قاشق غذاخوری کره، نصف یک عدد پیاز، یک عدد گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری سس سویا، ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان، نمک، فلفل، پاپریکا و روغن زیتون این غذا را آماده می‌کند.

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *