طرز تهیه برنج آبکشی / بهترین روش پخت برنج مجلسی باتمام نکات وکلی ترفند

طرز تهیه برنج آبکشی / بهترین روش پخت برنج مجلسی باتمام نکات وکلی ترفند

سلام دوستان گلم
امروز با آموزش آبکش کردن وپخت برنج مجلسی یا چلو در خدمتتونم باکلی نکات وترفندهای مهم.
در برنج مانده به سرعت یک باکتری به نام سیلوس سرعوس
رشد می‌کند.این باکتری بسیار خطرناک است.استفاده برنج مانده به مرور عوارضش رو نشان میدهد.
باقی مانده برنجی که بیشتر از 2ساعت در دمای اتاق باقی مانده رو دور بریزید.
باقی مانده برنج در یخچال رو پس از 2تا3روز دور بریزید.
باقی مانده برنج در فریزر رو پس از 2الی3ماه دور بریزید.
تمام نکات مرحله به مرحله در ویدیو توضیح داده شده حتما ویدیو رو تا آخر ببینید .
لایک ودنبال کردن وکامنت یادتون نره.
#برنج
#چلو
#برنج_آبکش
#آبکش_کردن_برنج
#پخت_برنج
#طرز_تهیه_برنج_آبکشی
#طرز_تهیه_برنج_خانگی
#نحوه_آبکش_کردن_برنج
#نحوه_پخت_برنج
#طرز_تهیه_برنج
#طرز_تهیه_برنج_ساده
#برنج_ایرانی
#نحوه_پخت_برنج_ایرانی
#طرز_تهیه_برنج_آبکش_ایرانی
#طرز_تهیه_برنج_آبکشی_با_تهدیگ
#تهدیگ_برنج
#آشپزی_برنج
#برنج_آبکشی
#پلو
#آموزش_پلو
#طرز_تهیه_پلو
#ترفند_های_آشپزی
#نکات_پخت_برنج

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *