خبر خوش مقام دولتی از افزایش دوباره حقوق بازنشستگان از شهریور ماه | اعمال همسان‌سازی جدید حقوق بازنشستگان از شهریور

خبر خوش مقام دولتی از افزایش دوباره حقوق بازنشستگان از شهریور ماه | اعمال همسان‌سازی جدید حقوق بازنشستگان از شهریور

سایت سرگرمی روز :

حسین حسین‌زاده در نشست صمیمی با جمعی از بازنشستگان صنعت نفت که در سالن همایش‌های صندوق‌های بازنشستگی پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت برگزار شد، با اشاره به وجود حدود ۲۰ صندوق بازنشستگی در کشور با جمعیتی نزدیک به هشت میلیون نفر، اظهار کرد: به جرأت می‌توان گفت صندوق بازنشستگی نفت منظم‌ترین و سرآمدترین صندوق‌ها در حوزه پرداخت‌های مالی و پیگیری مطالبات بازنشستگان است.

وی تکریم بازنشستگان و بازماندگان را از وظایف اصلی این مجموعه دانست و تصریح کرد: شما بازنشستگان ارجمند در جایگاه پدران ما هستید و طرح مسائلی همچون غفلت یا اهمال در پیگیری مطالبات، در شأن و جایگاه عزیزانی نیست که شبانه‌روزی در حال خدمت و تلاش هستند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با تأکید بر اینکه دغدغه اصلی هیئت‌امنا، هیئت‌رئیسه و مدیریت‌های صندوق، بازنشستگان هستند، افزود: اطمینان داشته باشید هرگونه اقدامی که به بهبود شرایط و رضایت شما بینجامد و در چارچوب وظایف و اختیارات صندوق باشد، با جدیت دنبال و حمایت می‌شود. این موارد به‌صورت شبانه‌روزی از سوی هیئت‌امنا، هیئت‌رئیسه، رئیس صندوق و همکاران در حال پیگیری است و به هیچ‌وجه نادیده گرفته نمی‌شود.

تداوم پیگیری مطالبات بازنشستگان

حسین‌زاده با اشاره به سابقه حضور خود در صنعت نفت از طریق آزمون دانشگاه نفت سال ۸۰ و فعالیت در حوزه‌های مختلف از مناطق عملیاتی تا وزارت نفت و کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: با نفت بیگانه نبوده و از جنس نفت هستم و سختی فعالیتی که در دوران خدمت متحمل شدید با گرمای بالای ۶۰ درجه تابستان در بی‌بی حکیمه و فکه تا منفی ۲۳ درجه خانگیران لمس کردم لذا حقوق و مزایایی بنده نیز از نفت است.

وی با یادآوری عنوان صندوق‌های بازنشستگی پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت، آن را دربرگیرنده مأموریت مهم این مجموعه به‌عنوان بازوی صنعتی، توسعه‌ای و درآمدزایی دانست که رسالت نخست آن ارائه رفاهیات به بازنشستگان و بازماندگان و انجام تعهدات قانونی است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با تأکید بر تداوم پیگیری مطالبات بازنشستگان، پرداخت بیش از ۴۱ هزار فقره علی‌الحساب معادل دو ماه حقوق را نمونه‌ای از این رویکرد دانست و گفت: پرداخت مطالبات و تعهدات قانونی بازنشستگان صنعت نفت در سه‌ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۱۰۰ درصد افزایش داشته است؛ البته تأمین و پرداخت این مطالبات وظیفه حرفه‌ای صندوق به شمار می‌رود.

پرداخت مطالبات همسان‌سازی در شهریور

حسین‌زاده از پیگیری واریز مابقی مطالبات بازنشستگان خبر داد و گفت: در تلاش هستیم مطالبات همسان‌سازی به احتمال قوی در شهریور پرداخت شود. از این رو، نباید تصور شود، قوانین و مقررات برای انجام کاری وجود دارد اما آن کار انجام نمی‌شود. بنابراین، پس از طی فرایند تصویب و ابلاغ‌ها، کار مورد نظر که می‌تواند مطالبه‌ای باشد انجام می‌شود.

وی همچنین از پیگیری مطالبات و کسورات صندوق از مجموعه‌هایی همچون هلدینگ خلیج‌فارس، شرکت اهداف و کارفرمایان خبر داد و با تأیید انتقاد حاضران درباره موضوع باشگاه استقلال گفت: در نشستی که با همین محور برگزار شد، به دست‌اندرکاران هلدینگ تأکید کردم این منابع متعلق به کارگران و بازنشستگان است و نباید در آن ریخت‌وپاش صورت گیرد.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت،  در همین زمینه با توجه به سهم ۳۸ و نیم درصدی صندوق‌های بازنشستگی پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت، این اطمینان را به بازنشستگان داد که درصد سودآوری این سهم سالانه در معاونت تخصصی اهداف بررسی می‌شود. بنابراین، سود آن برای صندوق‌ها محفوظ است.

حسین‌زاده از تلاش برای چابک‌سازی در حوزه شرکت‌داری با هدف سود بیشتر خبر داد و گفت: در زمینه رفاهیات بازنشستگان صندوق در تلاش برای متنوع‌سازی و توسعه گردشگری است تا مشابه خدمات گردشگری و اقامت در مشهد مقدس و محمودآباد، به صورت چهار فصل در سایر استان‌ها استفاده شود.

وی با اشاره به طرح موارد مطرح شده در این نشست از سوی بازنشستگان با بیان اینکه موارد بیان شده در بخش‌های بازنشستگی و رفاه، درمان، مقررات، البته مسائلی مانند اساسنامه حقوقی ارزیابی می‌شود و موضوعی مانند سهام هلدینگ و خرید باشگاه از سوی آن نیز در بخش سرمایه‌گذاری دسته‌بندی می‌شود، اظهار کرد: بنابراین، نشست‌های پرسش و پاسخ برای پیگیری مطالبات با معاونت‌های مرتبط از جمله مالی، بهداشت و درمان و بازنشستگی و رفاه و تدوین و مقررات، حقوقی و نماینده بخش سرمایه‌گذاری مستمر برگزار می‌شود، تا بازنشستگان نقطه نظرات خود را شفاف و مستقیم در صورتی که پاسخ مناسب از نمایندگی‌ها دریافت نشد، پیگیری کنند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با تأکید بر اینکه «ما و شما همگی در یک کشتی هستیم»، اظهار امیدواری کرد که با وحدت و همدلی، مطالبات بازنشستگان با رفتار شایسته و در خور شأن آنان پیگیری و مشکلات مرتفع شود.

حسین‌زاده در پایان خطاب به حاضران گفت: در دوران حضورم در مجلس، پیگیری مطالبات اصناف مختلف را شاهد بوده‌ام و لازم می‌دانم از شما بازنشستگان و بازماندگان محترم صنعت نفت به‌خاطر نظم، انضباط و شیوه مطالبه‌گری که در این صنعت حاکم است، تشکر کنم. این نشست برای بنده بسیار صمیمی و سازنده بود.

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *