طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی (پولکدار) به سبک رستوران کی اف سی

طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی (پولکدار) به سبک رستوران کی اف سی

مواد لازم:
گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
آرد ساده سفید ۱۰ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ساده سفید نیم کلیو
آب گاز دار ساده ۲۰۰ میلی لیتر
پودر فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۲ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک به میزان لازم

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *