ساندویچ کالباس در سال 1354 به قیمت 12 ریال فروخته میشد
به گزارش قیمت ۳۶۰، به دنبال نرخگذاری گسترده دولتی در تابستان سال ۱۳۵۴ قیمت انواع ساندویچ اعلام شد.
براساس نرخنامه منتشر شده در روزنامه اطلاعات ۱۰ مرداد ۱۳۵۴ انواع ساندویچ براساس دو نوع لوکس و معمولی که اغلب در شمال و جنوب شهر عرضه می شد دسته بندی شده بود.
گفتنی است نرخها برای ساندویچ با اندازه نصف نان ساندویچی است که ساندویچ با نان کامل دو برابر نرخ مصوب قیمت داشته است.
منبع
اطلاعات آنلاین