نکات کلیدی در تهیه ترشی بامیه | طرز تهیه و آموزش

دستور تهیه ترشی بامیه | نکات مهم تهیه ترشی

با موضوع “آموزش دستور تهیه ترشی بامیه | نکات مهم تهیه ترشی” همراه شما هستیم.
به نام خدا، دوستان و همراهان همیشگی هشتی ها سلام، امیدوارم حال و احوالتون حسابی خوب باشه.در بخش آشپزخانه ی هشتی ها با آموزش ترشی بامیه در خدمتتونم.

طرز تهیه ترشی بامیه

اگر شما هم علاقمندید ترشی بامیه درست کنید،دعوت می کنم در ادامه با من همراه باشید.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

✔️مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه

بامیه نیم کیلو
شوید چند برگ
ترخون نصف مقدار شوید ریحون هم می تونید داخلش بریزید.
سیر 5-6 حبه
فلفل سبز 4-5 عدد
آب جوش سرد شده 2 لیوان
سرکه 2 لیوان
نمک 1 قاشق غذاخوری
شیشه ترشی 1 عدد

✔️طرز تهیه ترشی بامیه :

برای درست کردن این ترشی خوشمزه ابتدا بامیه ها رو می شوییم و آب کش می کنیم. و می گذاریم کاملا خشک شوند.

بعد چند تا از بامیه ها رو داخل شیشه ی تمیز و خشک می ریزیم.روش چند برگ شوید و ترخون ،سیر و فلفل سبز می گذاریم و دوباره بامیه ،شوید ،ترخون ، سیر و فلفل سبز. همین طور لابه لا ادامه می دیم تا شیشمون پر بشه.

موقع پر کردن هر از گاهی شیشه رو تکون می دیم. تا فضاهای خالی پر بشن و بامیه بیشتری جا بگیره. داخل پارچی 2 لیوان دسته دار فرانسوی آب جوشیده ی سرد می ریزیم . 2 لیوان هم سرکه سفید اضافه می کنیم.

در نهایت یک قاشق غذاخوری نمک توش می ریزیم و با قاشق حسابی هم می زنیم تا نمک در آب و سرکه حل بشه. حالا داخل شیشه ی بامیه می ریزیم و دربشو محکم می بندیم.

به همین سادگی ترشی بامیه ی ما آماده میشه. داخل یخچال می گذاریم. بعد از 2 هفته قابل مصرفه.

نوش جونتون

روش درست کردن ترشی بامیه

⏰زمان آماده سازی : 20 دقیقه

✔️ترشی بامیه رو می تونید در کنار انواع پلو و خورشت میل کنید.

نکته مهم تهیه ترشی بامیه :

◀️بهتره از بامیه های ریز استفاده کنید.

◀️حتما ترشی رو داخل یخچال نگهداری کنید.

◀️موقع استفاده حتما با قاشق تمیز و خشک ترشی رو بردارید.

امیدوارم این ترشی خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.

بامیه دوستاا حتما عاشقش میشن.

لحظاتتون به کام
حق یارتون

 

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *