عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص حذف ۴ صفر از پول ملی کشور، گفت: حذف صفرها به خودی خود تاثیری در کنترل تورم یا افزایش قدرت پول ملی ندارد و در واقع، این کار بیشتر جنبه روانی و تسهیل مبادلات را خواهد داشت.
فتحالله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتوگوی تازهای از تصویب لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون مربوطه خبر داد و گفت: این لایحه که از سوی دولت ارائه شده بود، پس از رفع ایرادات، با نظر مثبت رئیس کل بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و کمیسیون مربوطه به تصویب رسید.
وی افزود: جزئیات این لایحه در کمیسیون بررسی و بعد از آن به صحن خواهد آمد؛ لذا با توجه به اینکه قبلا بررسی شده است لذا تعیین تکلیف آن به زودی انجام خواهد شد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حذف صفرها به خودی خود تاثیری در کنترل تورم یا افزایش قدرت پول ملی ندارد، گفت: در واقع، این کار بیشتر جنبه روانی و تسهیل مبادلات را خواهد داشت.
توسلی گفت: با این ۴ صفر، اعتبار پول ملی زیر سوال رفته است. مثلاً یک دلار معادل ۱۰۰ هزار تومان و ۱۰۰ هزار تومان هم معادل یک میلیون ریال است. ۱۰۰ دلار هم میشود ۱۰۰ میلیون ریال. یعنی در شمارش صفرها هم دچار مشکل میشویم و یک تریلی صفر باید پشت ارقام بیاوریم لذا برای حفظ اعتبار پول ملی به دنبال حذف ۴ صفر هستیم.