ترفند آسان و تمیز برای دانه کردن ذرت پخته
در این ویدیو بهتون دونه کردن ذرت به سادهترین و سریعترین روش رو یاد میدم؛ روشی که هم تمیزه، هم بدون بهمریختگی و هم دونهها کاملاً سالم درمیاد.
️ روش من برای دونه کردن ذرت
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
من ذرتها رو ۱۵ دقیقه داخل آب گذاشتم تا بپزن. وقتی ذرت کمی پخته و نرم بشه، دانهها خیلی راحتتر از چوب وسط جدا میشن.
بعد از پخت:
1. ردیف اول رو با یک چاقوی تیز از بالا به پایین بریدم و جدا کردم.
2. برای ردیفهای بعدی, با کمک دستها خلاف جهت فشار دادم و دانهها خودشون خیلی راحت جدا شدن.
این کار باعث میشه دانهها له نشن و همگی یکدست و سالم باقی بمونن.
نکته خیلی مهم
اگه ذرتها رو قبل از دونه کردن بپزین:
دانهها خیلی راحتتر جدا میشن
و مهمتر از همه: دیگه لازم نیست بعد از دونهکردن، دوباره اونها رو بپزین
اما اگر ذرت رو خام دونه کنید، مجبورید بعدش دوباره دانهها رو بپزید تا کاملاً نرم و قابل مصرف بشن. پس روش پختِ قبل از دونهکردن، هم سریعتره هم نتیجهاش بهتره.
کاربرد دانههای ذرت در غذاهای خوشمزه
از ذرت میتونید در خیلی غذاها استفاده کنید مثل:
سالاد ماکارونی، سوپ ذرت، ذرت مکزیکی، پیتزا، لازانیا، انواع خوراکها، کوکوی ذرت، سالاد تن و…
️ حمایت یادتون نره
اگه این آموزش براتون مفید بود لایک کنید،
دنبال کنید و حتماً زنگوله رو بزنید،
و توی کامنتها برام بنویسید شما معمولاً از ذرت در چه غذاهایی استفاده میکنید
